IDOL

Skrivet den 2013-08-26 klockan 20:49:36 i kategorin mitt liv

 
sitter framför tv:n och tittar på idol med mina syskon och myser. smsar också med min älskling som jag saknar så mycket även fast jag träffade honom igår..:( hoppas att få träffa honom en stund på onsdag och sen på fredag ska vi gå på bio och ut och käka någonstans, mysigt!
efter idol så ska jag hoppa in i duschen och sedan förhoppningsvis skypea lite med andreas och sen kolla på film och sova. ni får ha de så bra. puss&kram! 

VAKEN 07:50

Skrivet den 2013-08-26 klockan 07:50:51 i kategorin mitt liv

 
vaknade tjugo över sju idag fast jag inte ställt klockan på nio och börjar kvart över elva. men nu ligger jag iallafall i sängen och har precis satt på en film "små citroner gula" heter den, hoppas på att den är bra. skriver ingenting mer innan jag åker till skolan, kanske skriver i skolan annars så skriver jag när jag har kommit hem. puss&kram! 

SVART/VIT

Skrivet den 2013-08-25 klockan 23:24:00 i kategorin mitt liv

 
helgen avslutades på absolut bästa sättet, glass med andreas och har suttit och slappat framför tv:n ikväll wallander - läckan. älskar verkligen wallander, beck och irene huss filmerna, sen är det ju perfekt avslutning på en söndag då man nästan alltid har lite "söndagsångest". dock så har jag faktiskt inte någon "söndagsångest", börjar 11:15 imon och tror jag slutar nångång emellan 14-14:30. men nu ska jag sätta på en till film och sen sova. puss&kram!

GLASS I LEKERYD

Skrivet den 2013-08-25 klockan 17:31:47 i kategorin mitt liv

 
min glass, sååå god!!
 
andreas med hans och lottas glass. 
 
har precis kommit hem ifrån lekeryd med andreas och hans mamma lotta. vi åkte dit och köpte glass i den populära kiosken som ligger där. hade faktiskt aldrig varit där innnan dom tog med mig dit idag, så mysigt var det även fast solen gick i moln när vi kom fram, typiskt. jag tog mjukglass med tutti-fruttikulor och andreas och lotta tog också mjukglass fast med några nöttströseel på. har ni aldrig varir där och ätit så tycker jag absolut att ni ska åka dit någon gång, glassen var verkligen riktigt god! puss&kram! 

MORGONMYS PÅ HÖG NIVÅ

Skrivet den 2013-08-25 klockan 13:35:00 i kategorin mitt liv

 
sov lite längre än andreas idag (inte ovanligt), sen när jag vaknade och gick upp för trappan hörde jag bara "gårner" så gick ner och la mig i sängen igen. sen kom han ner med frukost på sängen till mig, ägg, äpple, juice och äggröra, så gott!! sånt här uppskattar jag verkligen, gulligt av honoom. 
vi satt i sängen och åt frukosten och fortsatte kolla på filmen vi började kolla på igen, en riktigt bra film faktiskt. puss&kram! 

??????

Skrivet den 2013-08-24 klockan 08:49:10 i kategorin mitt liv

 
skulle var så kul att få veta vilka det är som läser min blogg så skulle vara jätte snällt om ni ville kommentera vilka ni är!? puss&kram!

DONT SHOW MY FACE AT THE MORNING

Skrivet den 2013-08-24 klockan 08:43:38 i kategorin mitt liv

 
vaknade för ca en halvtimme sedan, sitter nu vid datan och ska fixa lite med lite bilder ifrån danacupen vi var på i somras med f98/99. hoppas att de ska funka och att jag fixar de för vet inte riktigt hur man gör men den nya datan, haha. men får testa mig fram och se. 
idag har jag endel på schemat...ska hämta ut min mobil som äntligen är klar på lagningen, ska försöka kolla på andreas när han spelar fotbollsmatch, och sedan ska jag vara med honom. han sover förmodligen här inatt med, mysigt!!
föresten så kommer det nog var lite dåligt med bilder för har inte några bilder på denna datan så ni får nöja er med cambilder.
hoppas att ni får en bra lördag, puss&kram! 

SOMNAR SNART...

Skrivet den 2013-08-23 klockan 22:24:28 i kategorin mitt liv

 
två bilder som jag & syrran tog ikväll.
 
åkte till andreas en stund innan idag innan han skulle åka på träning, kollade lite på en film som var ganska så bra och myste. känns konstigt att inte somna jämte honom varje natt som jag gjorde på sommarlovet, usch...
när jag skulle hem så mötte jag upp min bror och syster nere i centrum för att köpa pizza. vi har mysigt med pizza, godis, dricka och chips. mysigt att ha lite syskonmys, var ett bra tag sedan.
nu sitter jag och lollo i soffan och kollar på irene huss. är rätt trött men ska försöka hålla mig vaken ett tag till. puss&kram! 

FÖRSTA VECKAN

Skrivet den 2013-08-23 klockan 14:14:40 i kategorin mitt liv

 
nu har första veckan på gymnasiet gått och jag är helnöjd, med klassen, skolan (än så länge iallafall) haha, lärarna och maten. har fått ganska så mycket information och allt möjligt denna veckan, haft en dag med två:orna och tre:orn (plusjakten), kollat runt i skolan/gymmet, varit på ett besök på ambulsanen och så har vi fått våra datorer, så gött! 
för er som inte vet så går jag SOS (skydd, omsorg och säkerhet) på plusgymnasiet. det är typ som vård och omsorgsprogramet på ED men vi kommer att ha mer övningar och så med polis, ambulans och brandkåren. ska försöka att skriva vad vi hittar på när vi gör någon speciellt. ni får ha de så bra, puss&kram! 

GAMEDAY

Skrivet den 2013-08-14 klockan 10:33:49 i kategorin mitt liv

 
bild från arkivet.

ligger och väntar på att andreas ska vakna så att vi kan gå upp och äta frukost, så hungrig!
igår när andreas kom så åt vi lite mat och sedan gjorde vi morotsstavar, gurkstavar och chips och dipp, kollade även på en film men jag somnade så andreas fick titta på resten själv sen, haha.
 
idag ska förhoppningsvis mamma åka upp till a6 och hämta en lånemobil till mig, så handikappad ute en mobil...
sen ska även vi laga mat idag till alla som är hemma, tro de eller ej! haha. och ikväll är det seriestart för denna säsongen mot Bankeryd borta kl:19 tror jag de var. hoppas i alla fall på vinst. puss&kram!  

TISDAG 13 AUGUSTI

Skrivet den 2013-08-13 klockan 16:29:36 i kategorin mitt liv


bild från Halmstad på mig och andreas.
 
åkte till a6 ca halv ett och lämnade in min mobil och lunchade på ikea med min syster, farfar och farmor. efter de åkte vi och handlade och hämtade min lilla kusin olle på dagis, var så mysigt, har inte träffat honom på ett tag.
ska försöka mig på att städa rummet, lever fortfarande i min resväska som jag har gjort sen i slutet av juli, haha.
blir ingen träning ikväll för min del eftersom att min ben är svullet på två ställen och har ju seriestart imon så gäller att vara hel tills dess. andreas sover i alla fall hos mig ikväll, vet inte vad vi ska hitta på men får se, puss&kram!

ÄNTLIGEN TRÄNING...IGEN!!

Skrivet den 2013-08-12 klockan 22:36:28 i kategorin mitt liv


bästa U17, kärlek!
 
åkte hem från andreas halv sex och då blev de att leta reda på träningskläderna och åka vidare till träningen. efter träningen så fikade laget och pratade lite inför seriestarten för hösten på onsdag. vi riktigt kul att få träna med bara vårt lag, vi har alltid så himla roligt tillsammans!
har i alla fall ätit och sitter nu och kollar på tv och smsar med andreas lite. ska strax på och lägga mig i sängen för att kolla på en film snart. men ni får ha de så bra, puss&kram!

MATDAGS

Skrivet den 2013-08-12 klockan 14:54:00 i kategorin mitt liv

 

FILMMYS HOS ANDREAS

Skrivet den 2013-08-12 klockan 12:54:00 i kategorin mitt liv

 
 
 
har inte bloggat nu på ett tag men har sovit hos Andreas sen i fredagskväll. är fortfarande hos Andreas och nu ligger vi och kollar på film (think like a man) och äter godis, en helt vanlig dag när de gäller oss, haha! är ju så tråkigt väder så går ju inte att vara ute och göra så mycket...
lite senare ska vi eller ja troligtvis Andreas laga mat, vi fem åker jag hem och halv sju är det träning och möte med fotbollslaget som gäller. men ni får ha det så bra så länge, puss&kram! 

VÄNTAR...

Skrivet den 2013-08-05 klockan 19:40:32 i kategorin mitt liv

nu sitter jag hemma hos Andreas med hans föräldrar och väntar på att han ska komma hem ifrån sin träning. har precis satt på en film och sen när Andreas kommer hem ska vi nog käka och sen blir det mys med honom! puss&kram!