HOS ANDREAS

Skrivet den 2013-10-29 klockan 20:13:30 i kategorin mitt liv





sitter i soffan hos Andreas och kollar på tv med hans pappa. vi ska åka ner till stadsgården om en stund och kolla på när Andreas spelar innebandy match. den börjar inte förens 20:45 så det blir en sen kväll, haha. 
efter matchen skulle Andreas och hans pappa kolla på lite fotboll så antar att jag med gör de. annars så stannar jag här i natt med, älskar verkligen när jag får somna jämte min älskling! ha de bra puss&kram! 

PRAKTIKDAG 3

Skrivet den 2013-10-24 klockan 12:26:42 i kategorin mitt liv



sitter i soffan i personalrummet på praon och tar det lugnt. har precis ätit mat så har rast i ca 35min till vilket är super skönt för fyfan vad trött jag blir efter detta. igår sov jag tre timmar efter praon, så skönt! 
ska sluta vid fyra idag och sen ska jag hem direkt och lägga mig i soffan. ha de bra. puss&kram! 

FIX

Skrivet den 2013-10-23 klockan 21:30:54 i kategorin mitt liv



 
sitter och pratar med andreas i skype, de är verkligen det absolut bästa på hela dagen när jag får höra hans röst även om jag träffar han rätt så ofta iallafall. 
håller också på att fixa med vårt ps3 så att vi kan spela online, men det var ju inte de lättaste  så det tar lite tid plus att jag inte hittar alla "nycklar" man behöver. ska försöka få detta klart och sen spela någon match och sen kanske gå och lägga mig och titta på någon film. imon börjar jag halv åtta igen och ska gå till fyra. ha de bra och sov gott. puss&kram! 

FÖRSTA PRAKTIKDAGEN AVKLARADE!

Skrivet den 2013-10-22 klockan 22:53:28 i kategorin mitt liv




första dagen/kvällen på praon och den var bra, kanske inte jätte roligt men det funkar absolut, haha! var mest med och tittade på vad dom gjorde.
nu ligger jag iallfall i sängen och kollar på film, har precis sagt godnatt till Andreas också! imon börjar jag halv åtta och slutar halv två, skönt med en kort dag. ha de bra! puss&kram! 

FIFA14

Skrivet den 2013-10-22 klockan 12:16:05 i kategorin mitt liv

 
 
 
sitter och spelar FIFA just nu med mig själv eftersom att mamma inte kan och min bror inte är hemma, haha. min bror fick ps3 och fifa14 idag för att han fyller hela 9år idag, STORT grattis till honom! 
ska ju som sagt försöks slå Andreas i FIFA någongång och då MÅSTE jag ju öva ganska mycket, haha. kommer aldrig att lyckas slå honom menmen.
efter två tiden så kommer farfar och farmor och fikar hos oss, mysigt! och efter det ska jag få i mig lite mat och fixa något att ha med mig att äta på praon och efter de är det bara att vänta sen går jag ner dit och då är min första praktikdag påbörjad. 
ni får ha det så bra. puss&kram! 

SVAR PÅ FRÅGA

Skrivet den 2013-10-21 klockan 22:13:48 i kategorin frågor & svar



Q: Vad använder du för hudvårdsprodukter? För du har verkligen jättefin hy 

A:
för det första tack så mycket, vad glad jag blir! :) 
jag använder faktisk inte några speciella hudvårdsprodukter, det enda jag gör är att jag skrubbar ansiktet varje gång jag duachar så att all gammal hud försvinner och sen så använder jag clearasil som gör så att man inte får finner och tar bort de finner man redan har. rekomenderar verkligen att använda det, det funkar super bra för mig och har typ aldrig finner. clearasil finns i olika "former" men jag använder pads.
 
hoppas du är nöjd med svaret! puss&kram! 

SKYPE

Skrivet den 2013-10-21 klockan 20:40:32 i kategorin mitt liv

 
sitter och skypar med andreas och sophie vilket är skit kul och få prata med dom och speciellt med sophie som bor i USA för tillfället. vi pratar om allt mellan himmel och jord så himla roligt.
behöver inte sova så tidigt ikväll heller för imon är första praodagen men börjar inte förens kl:16 på eftermiddagen och så jobbar jag kvällen. 
ska väl kolla på någon film och så och prata med andreas lite mer. ha de så bra. puss&kram! 

LEDIG

Skrivet den 2013-10-21 klockan 09:21:27 i kategorin mitt liv

 
 
sitter och kollar på film i soffan och bars tar det lugnt eftersom att jag inte ska praoa idsg utan börjar imon på eftermiddagen istället. vet bara att jag ska städa idag och slappa annars vet jag inte vad jag ska göra faktiskt, skönt att bara vara också! 
hoppas ni får en bra måndag även om det är regningt och tråkigt väder ute. puss&kram! 

EN HELG MED ANDREAS

Skrivet den 2013-10-20 klockan 23:17:33 i kategorin mitt liv

 
 

 


har inte haft en tankte på att blogg på hela helgen förens nu eftersom jag har varit med andreas hel helgen. vi har spelat fifa, ätit, kollat på film och spelat ett dinosaurierspel med hans föräldrar, haha, det var faktiskt skit kul även fast spelet var ifrån fem år haha.
åkte hem från andreas vid tre typ och åkte direkt till netto och köpte lite till kvällen, chips och godis. vid sex åkte jag på fotbollsmöte och nu sitter jag och min syster och äter massa gott och kollar på tv. ha de bra! puss&kram!

FORTFARANDE SJUK...

Skrivet den 2013-10-17 klockan 22:25:58 i kategorin mitt liv

 

var som sagt hemma idag med och är förmodligen hemma imon med...tyvärr men vill att jag ska bli helt frisk. 
idag har jag pluggat lite matte, hjälpt pappa med maten och spelat hur mycket mobilspel som helst, beroendeframkallande ju haha! blir rätt trött av att anstränga mig nu så gör så mycker jag orkar med. imorgon ska jag väl bara vara hemma och vila och försöka bli frisk. 
nu ligger jag iallafall i sängen och hoppas på att andreas ska ring efter sin träning annars får jag sätta på en film och spomna, sov gott! puss&kram! 

SJUK OCH MATTEPLUGG

Skrivet den 2013-10-16 klockan 21:16:18 i kategorin mitt liv


har bara bilder på mig och andreas på min skoldata så blir bara det, haha!

är som sagt fortfarande sjuk så blir ingen skola imorgon heller, och vi har ju matteprov som jag inte vill komma efter i men min hjärna skulle verkligen inte palla det som de är nu så får helt enkelt ta igen det när jag blir frisk istället. 
ligget iallafall i sängen i andreas tjocktröjor och gosar ner mig i dom, hans lukt sitter fortfarnde kvar vilket är sååå bra! försöker också plugga lite matte men inte allt för lätt då jag är väldigt trött och inte orkar ta in någon matte...
är iallafall hemma ifrån skolan imon med och hoppas på att jag kan gå på fredag iallafall. ha de bra. puss&kram! 

FILMMYS MED PAPPSEN

Skrivet den 2013-10-15 klockan 20:20:59 i kategorin mitt liv





Just nu sitter jag och pappa och kollar på en johan Falk film, mysigt! 
om ca en halvtimme börjar fotbollsmatchen mellan Sverige - Tyskland, tycker inte de är så kul att kolla på herrlandslagslaget men nu möter dom ju Tyskland så det kan nog bli kul. har laddat upp med chips och dricka med så blir det ännu bättre, haha. Puss&kram! 

MY LOVE!

Skrivet den 2013-10-15 klockan 18:18:00 i kategorin mitt liv




Jag Älskar Dig mest av allt på denna jord. du är världens finaste människa. du är den som alltid får mig på bättre på humör och den som får mig att må bra. du är världens underbaraste människa, finns ingen som är bättre än dig älskling! du är mitt allt och jag älskar dig så obeskrivligt mycket, finner inga ord för att beskriva min kärlek till dig min ängel! puss min finaste :* 
 

VÄNTAR PÅ ANDREAS !

Skrivet den 2013-10-14 klockan 18:49:09 i kategorin mitt liv





mår bättre nu så har precis städat mitt rum lite och duschat.
ligger just nu i sägnen och väntar på att Andreas ska komma hit, han sover här också. har studiedag imon så vi kan sova länge, vilket är sååå skönt! vi ska nog bara mysa eftersom att jag inte orkar göra så speciellt mycket. ha de så bra, puss&kram! 

MÅNDAG

Skrivet den 2013-10-14 klockan 09:21:21 i kategorin mitt liv





somnade i hos Andreas igår i soffan och sen när jag vaknade senare på kvällen igen så hade jag jätte ont i halsen och vara inte alls pigg. så vakande hos honom i morse och jag kände mig fortfarande inte pigg så jag stannade hemma ifrån skolan och hoppas på att jag ska bli frisk igen så snart som möjligt. 
ligger iallafall i soffan hos Andreas och kollar på en film, ska till skolan sen och hämta mina matteböcker och sen åka hem och vila där. Puss&kram!