VÅRDLEKTON...

Skrivet den 2013-09-30 klockan 10:18:54 i kategorin mitt liv


sov hos andreas igår tills idag, lika mysigt som vanligt. började halv tio idag och nu har jag vård, det enda jag gör är att sitta voch måla i paint, haha.
slutar tio i två idag och då ska jag åka hem till andreas igen och så ska vi kolla klart på den sista harry potter filmen, haha. stannar väl där ett tag sen åker jag hem och då ska jag nog försöka göra någon läxa. puss&kram!

ONSDAG 25 SEPTEMBER

Skrivet den 2013-09-25 klockan 22:13:32 i kategorin mitt liv

 
köpte med mig fika efter skolan till mig och andreas ifrån ett konditori i stan. var bara meningen att vi skulle fika sen skulle jag åka hem för andreas skulle plugga men vi la oss i soffan och började kolla på harry potter då jag somnade och han hade tydligen pluggat medans jag sov. vaknade klockan sex hos andreas så sov så ca två timmar, blir ingen tidig sömn ikväll inte. haha.
ni har jag iallafall precis duschat och sitter och kollar på united-liverpool. ska kolla på en film sen. puss&kram!

PUSSBILD

Skrivet den 2013-09-24 klockan 20:48:10 i kategorin mitt liv

 
sitter hos andreas och väntar på att han ska komma hem ifrån hans innebandymöte. har pluggat vård och nu sitter jag och gör engelska glosor. har precis ätit en jäätegod äppelpaj som andreas mamma hade bakat, sååå god! men ska iallafall gå ner till andreas rum nu och överraska hohnom med nystädat rum när han kommer hem, brukar ju uppskattas! jag stannar hos andreas över natten...igen haha. så mysigt att få sova jämte honom. börjar imon klockan åtta och slutar egentligen 12:50 men ha skolfoto 13:13 så slutar typ 2. ni får ha det så bra. puss&kram!


SERIESEGER TSKU17

Skrivet den 2013-09-22 klockan 14:31:48 i kategorin mitt liv











MIRAKEL!

Skrivet den 2013-09-21 klockan 10:37:17 i kategorin mitt liv

 
gammal bild

idag när jag vaknade klockan åtta så hade någotslags mirakel hänt (!!) jag kunde gå utan kryckor utan att det gjorde ont, helt sjukt! eftersom att igårkväll gjorde ju ont men helt plötsligt så gjorde inte ont att gå längre. sån befrielse att slippa hoppa runt på kryckorna i skolan och så nu, så glad! haha
men har iallafall nyss kollat klart på filmen "studentfesten" och så snart börja städa mitt rum som ser ut som ett bomb ned slag, haha! ni får ha en bra lördag puss&kram! 

IDOL

Skrivet den 2013-09-19 klockan 20:26:45 i kategorin mitt liv



sitter och kollar på idol med min bror och har precis ätit lite kvällsmat. 
efter idol ska jag hoppa in i duschen och sedan förhoppningsvis kolla lite mer på tv och sen ringa till Andreas och prata en stund och sova, mys!
ni får ha det så bra och sova så gott. puss&kram! 

GODNATT

Skrivet den 2013-09-09 klockan 22:57:53 i kategorin mitt liv




åkte till Andreas en stund efter skolan idag. Åh vad jag älskar den grabben asså, han får mig alltid på bra humör! så om du ser detta vill jag bara att du ska veta hur mycket du betyder för mig oj hur mycket jag älskar dig! <3

nu ligger jag iallafall i sängen och lyssnar på musik och väntar på ett kvällssamtal med Andreas, så underbart! 
imon börjar jag 8 och slutar kvart över elva sen ska jag fixa lite saker i stan och sen hem och på kvällen träning! ni får sova så gott, puss&kram! 

5-ÅRSKALAS

Skrivet den 2013-09-08 klockan 15:18:03 i kategorin mitt liv

igår var jag som sagt på kalas för min kusin Olle som fyllt fem år. Vi fikade massa gott, spelade fotboll, hoppade studsmatta och åt stenar, haha! Här får ni några bilder. puss&kram!

SNYGG BILD PÅ MIG & BRORSAN

Skrivet den 2013-09-07 klockan 09:10:44 i kategorin mitt liv

 
vakande runt åtta tiden idag och gick upp direkt och satte mig vid datan och kollade på tv. nu har jag precis läst alla bloggar och ska försöka fixa ett inlägg på min egna blogg, haha. 
idag vid tre så är det kalas hos min minsta kusin som fyllde fem för några dagar sedan, stort grattis till dig kussen! andreas kanske ska följa med på kalaset, hoppas att han gör de iallafall. ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på eftersom att andreas ska till några kompisar så får sova hos han imon istället, mys. hoppas ni får en super bra lördag. puss&kram!